2014-05-23 09:11:32 Kako postati specijalist odjela hrane i pića Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova u Republici Hrvatskoj koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području turizma i ugostiteljstva u akademskoj godini 2014./2015. ustrojava i izvodi: Program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove specijalista odjela hrane i pića. Više na: http://http://www.fthm.uniri.hr/ship
Stručno usavršavanje organizira se u dva modula i traje dva semestra tj. jednu akademsku godinu.
1. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Gastronomija održava se u zimskom semestru i sadrži četiri predmeta: Suvremeni gastronomski trendovi Pravilna prehrana Umijeće slastičarstva i pekarstva Marketing u odjelu hrane i pića
2. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Restoraterstvo održava se u ljetnom semestru i sadrži četiri predmeta: Uslužni procesi u restoraterstvu Somelijerstvo Bar i barsko poslovanje Sigurnost hraneNakon uspješnog završetka programa stručnog usavršavanja „Specijalista odjela hrane i pića“ polaznik ostvaruje 30 ECTSbodova i stječe stručni naziv „SPECIJALIST/ICA ODJELA HRANE I PIĆA“, te ima pravo upisa stručnog naziva u RADNU KNJIŽICU. |
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar |