Hotelijersko-turistički tehničar
| Zajednički i stručni dio | |||||
| Red. broj | Nastavni predmet |
Tjedni broj sati |
|||
| 1. r. | 2. r. | 3. r. | 4. r. | ||
| 1. | Hrvatski jezik | 4 | 4 | 4 | 4 |
| 2. | Strani jezik I | 4 | 4 | 3 | 3 |
| 3. | Strani jezik II | 3 | 3 | 4 | 4 |
| 4. | Strani jezik III | 2 | 2 | 2 | 2 |
| 5. | Politika i gospodarstvo | – | – | 2 | – |
| 6. | Povijest | 2 | 2 | 2 | – |
| 7. | Matematika | 4 | 4 | 3 | 3 |
| 8. | Računalstvo | – | 2 | 2 | – |
| 9. | Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 | 2 |
| 10. | Etika / Vjeronauk | 1 | 1 | 1 | 1 |
| 11. | Povijest umjetnosti i kulturno-povijesna baština | – | – | – | 2 |
| 12. | Geografija | – | 2 | 2 | 2 |
| 13. | Poslovna psihologija s komunikacijom | – | 2 | – | – |
| 14. | Statistika | – | – | 1 | – |
| 15. | Knjigovodstvo s bilanciranjem | – | – | 1 | 2 |
| 16. | Ugostiteljstvo | 3 | – | – | – |
| 17. | Organizacija poslovanja poduzeća | – | 3 | 2 | 3 |
| 18. | Turizam i marketing | – | – | – | 2 |
| 19. | Biologija s ekologijom | 2 | – | – | – |
| 20. | Gospodarsko pravo | – | – | – | 2 |
| 21. | Prehrana i poznavanje robe | 2 | – | – | – |
| 22. | Daktilografija s poslovnim dopisivanjem | 2 | – | – | – |
| 23. | Praktična nastava | 2 | 2 | 2 | 2 |
| SVEUKUPNO | 33 | 33 | 33 | 34 | |
| STRUČNA PRAKSA (godišnji zbroj sati) | 182 | 182 | 182 | – | |
