Turističko hotelijerski-komercijalist
ZAJEDNIČKI I STRUČNI DIO | |||||
Redni broj | Nastavni predmet | Tjedni broj sati | |||
1. r. | 2. r. | 3. r. | 4. r. | ||
1. | Hrvatski jezik | 3 | 3 | 3 | 3 |
2. | Povijest | 2 | 2 | – | – |
3. | Politika i gospodarstvo | – | – | 2 | – |
4. | Tjelesna i zdravstvena kultura | 2 | 2 | 2 | 2 |
5. | Etika / Vjeronauk | 1 | 1 | 1 | 1 |
UKUPNO ZAJEDNIČKI DIO | 8 | 6 | 8 | 6 | |
6. | Strani jezik I | 3 | 3 | 3 | 3 |
7. | Strani jezik II | 3 | 3 | 2 | 2 |
8. | Gospodarska matematika | 3 | 3 | 2 | 2 |
9. | Računalstvo | 2 | 2 | – | – |
10. | Poslovna psihologija s komunikacijom | – | – | 2 | – |
11. | Biologija s higijenom i ekologijom | 2 | – | – | – |
12. | Turistički zemljopis | – | – | 1 | 1 |
13. | Povijest hrvatske kulturne baštine | – | – | 2 | – |
14. | Gospodarsko pravo | – | 2 | – | – |
15. | Poslovno dopisivanje | 1 | 1 | – | – |
16. | Računovodstvo i kontrola | – | – | – | 2 |
17. | Statistika | – | – | 2 | – |
18. | Knjigovodstvo | – | – | 2 | 2 |
19. | Organizacija poslovanja poduzeća u ugostiteljstvu | 2 | 2 | 2 | 2 |
20. | Osnove turizma | 2 | – | – | – |
21. | Promet i putničke agencije | – | – | – | 2 |
22. | Marketing u turizmu | – | – | – | 2 |
23. | Recepcijsko poslovanje | – | – | – | 2 |
24. | Poznavanje robe i prehrana | 2 | 2 | – | – |
25. | Ugostiteljsko posluživanje | 2 | 3 | 3 | 3 |
26. | Kuharstvo | 3 | 4 | 4 | 4 |
UKUPNO POSEBNI I STRUČNI DIO | 25 | 27 | 25 | 27 | |
Praktična nastava | |||||
tjedna | 3 | 3 | 3 | 3 | |
ljetna | 182 | 182 | 182 | – |