preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Školska knjižica recepata na Festivalu smokava

Autor: Danijela Riger-Knez, 16. 9. 2012.

U Zadru se petu godinu za redom, u organizaciji gđe. Sandre Babac i restorana „Pet bunara“, u održava „Festival smokava“ Ove godine se po drugi put i naša škola našla u društvu izlagača na Sajmu s knjižicom recepata za slatka jela od smokava „Smokva - kraljica Mediterana“, koju su izradili učenici naše škole. Fotografije

Petu godinu za redom, u organizaciji gđe. Sandre Babac i restorana „Pet bunara“, u Zadru održava se „Festival smokava“ . Festival je počeo 7. rujna u atriju Kneževe palače izložbom fotografija zadarskih fotografa na temu „Smokva“. 13. i 14. rujna priređen je sajam na kojem su svoje proizvode od smokava izložili mnogi proizvođači, pa su se tako mogli isprobati razni džemovi, med i rakija od smokava, ali i vidjeti unikatni stakleni predmeti izrađeni u Muzeju antičkog stakla u Zadru.

Ove godine se po drugi put i naša škola našla u društvu izlagača na Sajmu s knjižicom recepata za slatka jela od smokava „Smokva - kraljica Mediterana“, koju su izradili učenici naše škole. Za naš štand na sajmu bile su zadužene učenice 3. D razreda Anita Lleshi i Martina Šarić. Usprkos lošem vremenu koje nas je pratilo to jutro, odaziv građana, ali i gostiju, bio je dobar.

U restoranu „Pet bunara“ pod vodstvom glavnog kuhara Marija Arbanasa priređena je i degustacija jela i pića od smokava. Bilo je tu jako puno novih i neobičnih jela i slastica za koje se nadamo da bi mogli zaživjeti na jelovnicima u restoranima našega grada




Vijesti

Školska knjižica recepata na Festivalu smokava

Autor: Danijela Riger-Knez, 16. 9. 2012.

U Zadru se petu godinu za redom, u organizaciji gđe. Sandre Babac i restorana „Pet bunara“, u održava „Festival smokava“ Ove godine se po drugi put i naša škola našla u društvu izlagača na Sajmu s knjižicom recepata za slatka jela od smokava „Smokva - kraljica Mediterana“, koju su izradili učenici naše škole. Fotografije

Petu godinu za redom, u organizaciji gđe. Sandre Babac i restorana „Pet bunara“, u Zadru održava se „Festival smokava“ . Festival je počeo 7. rujna u atriju Kneževe palače izložbom fotografija zadarskih fotografa na temu „Smokva“. 13. i 14. rujna priređen je sajam na kojem su svoje proizvode od smokava izložili mnogi proizvođači, pa su se tako mogli isprobati razni džemovi, med i rakija od smokava, ali i vidjeti unikatni stakleni predmeti izrađeni u Muzeju antičkog stakla u Zadru.

Ove godine se po drugi put i naša škola našla u društvu izlagača na Sajmu s knjižicom recepata za slatka jela od smokava „Smokva - kraljica Mediterana“, koju su izradili učenici naše škole. Za naš štand na sajmu bile su zadužene učenice 3. D razreda Anita Lleshi i Martina Šarić. Usprkos lošem vremenu koje nas je pratilo to jutro, odaziv građana, ali i gostiju, bio je dobar.

U restoranu „Pet bunara“ pod vodstvom glavnog kuhara Marija Arbanasa priređena je i degustacija jela i pića od smokava. Bilo je tu jako puno novih i neobičnih jela i slastica za koje se nadamo da bi mogli zaživjeti na jelovnicima u restoranima našega grada




Vijesti

Školska knjižica recepata na Festivalu smokava

Autor: Danijela Riger-Knez, 16. 9. 2012.

U Zadru se petu godinu za redom, u organizaciji gđe. Sandre Babac i restorana „Pet bunara“, u održava „Festival smokava“ Ove godine se po drugi put i naša škola našla u društvu izlagača na Sajmu s knjižicom recepata za slatka jela od smokava „Smokva - kraljica Mediterana“, koju su izradili učenici naše škole. Fotografije

Petu godinu za redom, u organizaciji gđe. Sandre Babac i restorana „Pet bunara“, u Zadru održava se „Festival smokava“ . Festival je počeo 7. rujna u atriju Kneževe palače izložbom fotografija zadarskih fotografa na temu „Smokva“. 13. i 14. rujna priređen je sajam na kojem su svoje proizvode od smokava izložili mnogi proizvođači, pa su se tako mogli isprobati razni džemovi, med i rakija od smokava, ali i vidjeti unikatni stakleni predmeti izrađeni u Muzeju antičkog stakla u Zadru.

Ove godine se po drugi put i naša škola našla u društvu izlagača na Sajmu s knjižicom recepata za slatka jela od smokava „Smokva - kraljica Mediterana“, koju su izradili učenici naše škole. Za naš štand na sajmu bile su zadužene učenice 3. D razreda Anita Lleshi i Martina Šarić. Usprkos lošem vremenu koje nas je pratilo to jutro, odaziv građana, ali i gostiju, bio je dobar.

U restoranu „Pet bunara“ pod vodstvom glavnog kuhara Marija Arbanasa priređena je i degustacija jela i pića od smokava. Bilo je tu jako puno novih i neobičnih jela i slastica za koje se nadamo da bi mogli zaživjeti na jelovnicima u restoranima našega grada




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju