preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Kako postati specijalist odjela hrane i pića

Autor: Danijela Riger-Knez, 23. 5. 2014.

Fakultet za  menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova u Republici Hrvatskoj koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području  turizma i ugostiteljstva u akademskoj godini 2014./2015. ustrojava i izvodi: Program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove specijalista odjela hrane i pića. Više nahttp://http://www.fthm.uniri.hr/ship

 

Stručno usavršavanje organizira se u dva modula i traje dva semestra tj. jednu akademsku godinu.

 

1. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Gastronomija održava se u zimskom semestru i sadrži četiri  predmeta:

  • Suvremeni gastronomski trendovi
  • Pravilna prehrana
  • Umijeće slastičarstva i pekarstva
  • Marketing u odjelu hrane i pića

 

 2. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Restoraterstvo održava se u ljetnom semestru i sadrži četiri predmeta:

  • Uslužni procesi u restoraterstvu
  • Somelijerstvo
  • Bar i barsko poslovanje
  • Sigurnost hrane  

Nakon uspješnog završetka programa stručnog usavršavanja „Specijalista odjela hrane i pića“ polaznik ostvaruje 30 ECTSbodova i stječe stručni naziv „SPECIJALIST/ICA ODJELA HRANE I PIĆA“, te ima pravo upisa stručnog naziva u RADNU KNJIŽICU.


Priloženi dokumenti:
Predstavljanje_programa_SHiP.pptx (8.73 MB)


Vijesti

Kako postati specijalist odjela hrane i pića

Autor: Danijela Riger-Knez, 23. 5. 2014.

Fakultet za  menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova u Republici Hrvatskoj koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području  turizma i ugostiteljstva u akademskoj godini 2014./2015. ustrojava i izvodi: Program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove specijalista odjela hrane i pića. Više nahttp://http://www.fthm.uniri.hr/ship

 

Stručno usavršavanje organizira se u dva modula i traje dva semestra tj. jednu akademsku godinu.

 

1. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Gastronomija održava se u zimskom semestru i sadrži četiri  predmeta:

  • Suvremeni gastronomski trendovi
  • Pravilna prehrana
  • Umijeće slastičarstva i pekarstva
  • Marketing u odjelu hrane i pića

 

 2. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Restoraterstvo održava se u ljetnom semestru i sadrži četiri predmeta:

  • Uslužni procesi u restoraterstvu
  • Somelijerstvo
  • Bar i barsko poslovanje
  • Sigurnost hrane  

Nakon uspješnog završetka programa stručnog usavršavanja „Specijalista odjela hrane i pića“ polaznik ostvaruje 30 ECTSbodova i stječe stručni naziv „SPECIJALIST/ICA ODJELA HRANE I PIĆA“, te ima pravo upisa stručnog naziva u RADNU KNJIŽICU.


Priloženi dokumenti:
Predstavljanje_programa_SHiP.pptx (8.73 MB)


Vijesti

Kako postati specijalist odjela hrane i pića

Autor: Danijela Riger-Knez, 23. 5. 2014.

Fakultet za  menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova u Republici Hrvatskoj koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području  turizma i ugostiteljstva u akademskoj godini 2014./2015. ustrojava i izvodi: Program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove specijalista odjela hrane i pića. Više nahttp://http://www.fthm.uniri.hr/ship

 

Stručno usavršavanje organizira se u dva modula i traje dva semestra tj. jednu akademsku godinu.

 

1. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Gastronomija održava se u zimskom semestru i sadrži četiri  predmeta:

  • Suvremeni gastronomski trendovi
  • Pravilna prehrana
  • Umijeće slastičarstva i pekarstva
  • Marketing u odjelu hrane i pića

 

 2. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Restoraterstvo održava se u ljetnom semestru i sadrži četiri predmeta:

  • Uslužni procesi u restoraterstvu
  • Somelijerstvo
  • Bar i barsko poslovanje
  • Sigurnost hrane  

Nakon uspješnog završetka programa stručnog usavršavanja „Specijalista odjela hrane i pića“ polaznik ostvaruje 30 ECTSbodova i stječe stručni naziv „SPECIJALIST/ICA ODJELA HRANE I PIĆA“, te ima pravo upisa stručnog naziva u RADNU KNJIŽICU.


Priloženi dokumenti:
Predstavljanje_programa_SHiP.pptx (8.73 MB)


   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju