Kako postati specijalist odjela hrane i pića
Autor: Danijela Riger-Knez, 23. 5. 2014.
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova u Republici Hrvatskoj koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području turizma i ugostiteljstva u akademskoj godini 2014./2015. ustrojava i izvodi: Program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove specijalista odjela hrane i pića. Više na: http://http://www.fthm.uniri.hr/ship
Stručno usavršavanje organizira se u dva modula i traje dva semestra tj. jednu akademsku godinu.
1. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Gastronomija održava se u zimskom semestru i sadrži četiri predmeta:
- Suvremeni gastronomski trendovi
- Pravilna prehrana
- Umijeće slastičarstva i pekarstva
- Marketing u odjelu hrane i pića
2. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Restoraterstvo održava se u ljetnom semestru i sadrži četiri predmeta:
- Uslužni procesi u restoraterstvu
- Somelijerstvo
- Bar i barsko poslovanje
- Sigurnost hrane
Nakon uspješnog završetka programa stručnog usavršavanja „Specijalista odjela hrane i pića“ polaznik ostvaruje 30 ECTSbodova i stječe stručni naziv „SPECIJALIST/ICA ODJELA HRANE I PIĆA“, te ima pravo upisa stručnog naziva u RADNU KNJIŽICU.
Kako postati specijalist odjela hrane i pića
Autor: Danijela Riger-Knez, 23. 5. 2014.
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova u Republici Hrvatskoj koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području turizma i ugostiteljstva u akademskoj godini 2014./2015. ustrojava i izvodi: Program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove specijalista odjela hrane i pića. Više na: http://http://www.fthm.uniri.hr/ship
Stručno usavršavanje organizira se u dva modula i traje dva semestra tj. jednu akademsku godinu.
1. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Gastronomija održava se u zimskom semestru i sadrži četiri predmeta:
- Suvremeni gastronomski trendovi
- Pravilna prehrana
- Umijeće slastičarstva i pekarstva
- Marketing u odjelu hrane i pića
2. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Restoraterstvo održava se u ljetnom semestru i sadrži četiri predmeta:
- Uslužni procesi u restoraterstvu
- Somelijerstvo
- Bar i barsko poslovanje
- Sigurnost hrane
Nakon uspješnog završetka programa stručnog usavršavanja „Specijalista odjela hrane i pića“ polaznik ostvaruje 30 ECTSbodova i stječe stručni naziv „SPECIJALIST/ICA ODJELA HRANE I PIĆA“, te ima pravo upisa stručnog naziva u RADNU KNJIŽICU.
Kako postati specijalist odjela hrane i pića
Autor: Danijela Riger-Knez, 23. 5. 2014.
Fakultet za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji kao jedina ustanova u Republici Hrvatskoj koja je u potpunosti orijentirana na edukaciju i znanstveni razvoj kadrova u području turizma i ugostiteljstva u akademskoj godini 2014./2015. ustrojava i izvodi: Program cjeloživotnog obrazovanja kroz stručno usavršavanje za poslove specijalista odjela hrane i pića. Više na: http://http://www.fthm.uniri.hr/ship
Stručno usavršavanje organizira se u dva modula i traje dva semestra tj. jednu akademsku godinu.
1. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Gastronomija održava se u zimskom semestru i sadrži četiri predmeta:
- Suvremeni gastronomski trendovi
- Pravilna prehrana
- Umijeće slastičarstva i pekarstva
- Marketing u odjelu hrane i pića
2. Modul Specijalist odjela hrane i pića – Restoraterstvo održava se u ljetnom semestru i sadrži četiri predmeta:
- Uslužni procesi u restoraterstvu
- Somelijerstvo
- Bar i barsko poslovanje
- Sigurnost hrane
Nakon uspješnog završetka programa stručnog usavršavanja „Specijalista odjela hrane i pića“ polaznik ostvaruje 30 ECTSbodova i stječe stručni naziv „SPECIJALIST/ICA ODJELA HRANE I PIĆA“, te ima pravo upisa stručnog naziva u RADNU KNJIŽICU.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |