Kulinarska radionica u Domu za odrasle Sv. Frane
Autor: Danijela Riger-Knez, 11. 11. 2015.
Veliku gozbu u Domu za odrasle osobe Sv. Frane pripremili su u utorak 10. studenog štićenici Doma i učenici Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole u Zadru, koji su aktivni u grupi volontera te programu Eko-škole.
Tradicionalna jesenska radionica kuhanja i pečenja kolača ove je godine bila u znaku učenja pravljenja pogače te okruglica od krumpira sa šljivama. Radosni učenici i štićenici uspješno su odradili svoje kulinarske zadatke uz glazbu, recitacije i puno smijeha. Aktivni školski volonteri redovito organiziraju aktivnosti usmjerene na brigu o nemoćnima i starijima, dok se programom Eko-škole svake godine tradicionalno obilježava zahvalnost za plodove Zemlje. Ovakvi susreti u učenicima potiču razvijanje solidarnosti i brige za sugrađane kojima je pomoć potrebna.
Štićenici Doma Sv. Frane potvrdili su da njihove kulinarske vještine iz godine u godinu rastu, dok u kulinarske vještine učenika Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole nitko od prisutnih nije sumnjao. Gozba je završila uz smijeh i obećanje da će se slično druženje ponoviti uskoro.
Kulinarska radionica u Domu za odrasle Sv. Frane
Autor: Danijela Riger-Knez, 11. 11. 2015.
Veliku gozbu u Domu za odrasle osobe Sv. Frane pripremili su u utorak 10. studenog štićenici Doma i učenici Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole u Zadru, koji su aktivni u grupi volontera te programu Eko-škole.
Tradicionalna jesenska radionica kuhanja i pečenja kolača ove je godine bila u znaku učenja pravljenja pogače te okruglica od krumpira sa šljivama. Radosni učenici i štićenici uspješno su odradili svoje kulinarske zadatke uz glazbu, recitacije i puno smijeha. Aktivni školski volonteri redovito organiziraju aktivnosti usmjerene na brigu o nemoćnima i starijima, dok se programom Eko-škole svake godine tradicionalno obilježava zahvalnost za plodove Zemlje. Ovakvi susreti u učenicima potiču razvijanje solidarnosti i brige za sugrađane kojima je pomoć potrebna.
Štićenici Doma Sv. Frane potvrdili su da njihove kulinarske vještine iz godine u godinu rastu, dok u kulinarske vještine učenika Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole nitko od prisutnih nije sumnjao. Gozba je završila uz smijeh i obećanje da će se slično druženje ponoviti uskoro.
Kulinarska radionica u Domu za odrasle Sv. Frane
Autor: Danijela Riger-Knez, 11. 11. 2015.
Veliku gozbu u Domu za odrasle osobe Sv. Frane pripremili su u utorak 10. studenog štićenici Doma i učenici Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole u Zadru, koji su aktivni u grupi volontera te programu Eko-škole.
Tradicionalna jesenska radionica kuhanja i pečenja kolača ove je godine bila u znaku učenja pravljenja pogače te okruglica od krumpira sa šljivama. Radosni učenici i štićenici uspješno su odradili svoje kulinarske zadatke uz glazbu, recitacije i puno smijeha. Aktivni školski volonteri redovito organiziraju aktivnosti usmjerene na brigu o nemoćnima i starijima, dok se programom Eko-škole svake godine tradicionalno obilježava zahvalnost za plodove Zemlje. Ovakvi susreti u učenicima potiču razvijanje solidarnosti i brige za sugrađane kojima je pomoć potrebna.
Štićenici Doma Sv. Frane potvrdili su da njihove kulinarske vještine iz godine u godinu rastu, dok u kulinarske vještine učenika Hotelijersko-turističke i ugostiteljske škole nitko od prisutnih nije sumnjao. Gozba je završila uz smijeh i obećanje da će se slično druženje ponoviti uskoro.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |