preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Priprema sushija u školskom restoranu

Autor: Danijela Riger-Knez, 4. 2. 2016.

U sklopu programa Tuna, Sushi & Wine Festivala 2016., koji se održava u Zadru od 3. do 7. veljače 2016. godine, japanski je masterchef Nakatsuji održao edukaciju pripreme tradicionalnih japanskih jela u školskom praktikumu.

Fotografije

Iz medija: eZadarZadarski list057info, Slobodna Dalmacija




Vijesti

Priprema sushija u školskom restoranu

Autor: Danijela Riger-Knez, 4. 2. 2016.

U sklopu programa Tuna, Sushi & Wine Festivala 2016., koji se održava u Zadru od 3. do 7. veljače 2016. godine, japanski je masterchef Nakatsuji održao edukaciju pripreme tradicionalnih japanskih jela u školskom praktikumu.

Fotografije

Iz medija: eZadarZadarski list057info, Slobodna Dalmacija




Vijesti

Priprema sushija u školskom restoranu

Autor: Danijela Riger-Knez, 4. 2. 2016.

U sklopu programa Tuna, Sushi & Wine Festivala 2016., koji se održava u Zadru od 3. do 7. veljače 2016. godine, japanski je masterchef Nakatsuji održao edukaciju pripreme tradicionalnih japanskih jela u školskom praktikumu.

Fotografije

Iz medija: eZadarZadarski list057info, Slobodna Dalmacija




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju