preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

Vijesti

Za Zadar zdravo

Autor: Danijela Riger-Knez, 10. 4. 2017.

Povodom Županijskih dana na Narodnom trgu održana je akcija „Za Zadar zdravo" u kojoj su svoje kulinarske radove predstavili učenici i profesori naše škole. Zdrave slane i slatke delicije skuhali su i ponudili vrijedni učenici trećih razreda pomoćnih kuhara, konobara i slastičara sa svojim profesorima Kristinom Lončar, Katarinom Čučić, Renatom Kraljevim i Mirkom Poljakom.

Fotografije!

Iz medija Vijesti - Mreža ST Petak 07. 04. 2017. (8-12 min)

Županijski dani

 

 

U pripremanju jela korištene su zdrave namirnice koje su pomalo i zaboravljene ili nisu toliko eksponirane. Tu su orzo, inćuni, sipa, palenta... U izradi deserta korištene su zobene pahuljice, mrkva, jabuka, a zaslađeni su stevijom i smeđim šećerom. Iz ovih slastica izbačen je bijeli šećer i korištena je tamna čokolada. 




Vijesti

Za Zadar zdravo

Autor: Danijela Riger-Knez, 10. 4. 2017.

Povodom Županijskih dana na Narodnom trgu održana je akcija „Za Zadar zdravo" u kojoj su svoje kulinarske radove predstavili učenici i profesori naše škole. Zdrave slane i slatke delicije skuhali su i ponudili vrijedni učenici trećih razreda pomoćnih kuhara, konobara i slastičara sa svojim profesorima Kristinom Lončar, Katarinom Čučić, Renatom Kraljevim i Mirkom Poljakom.

Fotografije!

Iz medija Vijesti - Mreža ST Petak 07. 04. 2017. (8-12 min)

Županijski dani

 

 

U pripremanju jela korištene su zdrave namirnice koje su pomalo i zaboravljene ili nisu toliko eksponirane. Tu su orzo, inćuni, sipa, palenta... U izradi deserta korištene su zobene pahuljice, mrkva, jabuka, a zaslađeni su stevijom i smeđim šećerom. Iz ovih slastica izbačen je bijeli šećer i korištena je tamna čokolada. 




Vijesti

Za Zadar zdravo

Autor: Danijela Riger-Knez, 10. 4. 2017.

Povodom Županijskih dana na Narodnom trgu održana je akcija „Za Zadar zdravo" u kojoj su svoje kulinarske radove predstavili učenici i profesori naše škole. Zdrave slane i slatke delicije skuhali su i ponudili vrijedni učenici trećih razreda pomoćnih kuhara, konobara i slastičara sa svojim profesorima Kristinom Lončar, Katarinom Čučić, Renatom Kraljevim i Mirkom Poljakom.

Fotografije!

Iz medija Vijesti - Mreža ST Petak 07. 04. 2017. (8-12 min)

Županijski dani

 

 

U pripremanju jela korištene su zdrave namirnice koje su pomalo i zaboravljene ili nisu toliko eksponirane. Tu su orzo, inćuni, sipa, palenta... U izradi deserta korištene su zobene pahuljice, mrkva, jabuka, a zaslađeni su stevijom i smeđim šećerom. Iz ovih slastica izbačen je bijeli šećer i korištena je tamna čokolada. 




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju