Za Zadar zdravo
Autor: Danijela Riger-Knez, 10. 4. 2017.
Povodom Županijskih dana na Narodnom trgu održana je akcija „Za Zadar zdravo" u kojoj su svoje kulinarske radove predstavili učenici i profesori naše škole. Zdrave slane i slatke delicije skuhali su i ponudili vrijedni učenici trećih razreda pomoćnih kuhara, konobara i slastičara sa svojim profesorima Kristinom Lončar, Katarinom Čučić, Renatom Kraljevim i Mirkom Poljakom. Iz medija Vijesti - Mreža ST Petak 07. 04. 2017. (8-12 min)
U pripremanju jela korištene su zdrave namirnice koje su pomalo i zaboravljene ili nisu toliko eksponirane. Tu su orzo, inćuni, sipa, palenta... U izradi deserta korištene su zobene pahuljice, mrkva, jabuka, a zaslađeni su stevijom i smeđim šećerom. Iz ovih slastica izbačen je bijeli šećer i korištena je tamna čokolada.
Za Zadar zdravo
Autor: Danijela Riger-Knez, 10. 4. 2017.
Povodom Županijskih dana na Narodnom trgu održana je akcija „Za Zadar zdravo" u kojoj su svoje kulinarske radove predstavili učenici i profesori naše škole. Zdrave slane i slatke delicije skuhali su i ponudili vrijedni učenici trećih razreda pomoćnih kuhara, konobara i slastičara sa svojim profesorima Kristinom Lončar, Katarinom Čučić, Renatom Kraljevim i Mirkom Poljakom. Iz medija Vijesti - Mreža ST Petak 07. 04. 2017. (8-12 min)
U pripremanju jela korištene su zdrave namirnice koje su pomalo i zaboravljene ili nisu toliko eksponirane. Tu su orzo, inćuni, sipa, palenta... U izradi deserta korištene su zobene pahuljice, mrkva, jabuka, a zaslađeni su stevijom i smeđim šećerom. Iz ovih slastica izbačen je bijeli šećer i korištena je tamna čokolada.
Za Zadar zdravo
Autor: Danijela Riger-Knez, 10. 4. 2017.
Povodom Županijskih dana na Narodnom trgu održana je akcija „Za Zadar zdravo" u kojoj su svoje kulinarske radove predstavili učenici i profesori naše škole. Zdrave slane i slatke delicije skuhali su i ponudili vrijedni učenici trećih razreda pomoćnih kuhara, konobara i slastičara sa svojim profesorima Kristinom Lončar, Katarinom Čučić, Renatom Kraljevim i Mirkom Poljakom. Iz medija Vijesti - Mreža ST Petak 07. 04. 2017. (8-12 min)
U pripremanju jela korištene su zdrave namirnice koje su pomalo i zaboravljene ili nisu toliko eksponirane. Tu su orzo, inćuni, sipa, palenta... U izradi deserta korištene su zobene pahuljice, mrkva, jabuka, a zaslađeni su stevijom i smeđim šećerom. Iz ovih slastica izbačen je bijeli šećer i korištena je tamna čokolada.
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |