preskoči na sadržaj

Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar

 > Naslovnica
Vijesti

Etno dani Narodnog muzeja Zadar

Autor: Danijela Riger-Knez, 7. 6. 2017.

Tuna na kaljski, kukljiška gregada, sukošanski maneštrun, iški lopiž, banjski maneštrun sa sipom, paška pita s paškom skutom, benkovački prisnac, fritule i kroštule, tradicionalna su dalmatinska jela koja su naši učenici predstavili građanima i gostima na Narodnom trgu povodom održavanja Etno dana zadarskog Narodnog muzeja. (Izvor: Zadarski list )




Vijesti

Etno dani Narodnog muzeja Zadar

Autor: Danijela Riger-Knez, 7. 6. 2017.

Tuna na kaljski, kukljiška gregada, sukošanski maneštrun, iški lopiž, banjski maneštrun sa sipom, paška pita s paškom skutom, benkovački prisnac, fritule i kroštule, tradicionalna su dalmatinska jela koja su naši učenici predstavili građanima i gostima na Narodnom trgu povodom održavanja Etno dana zadarskog Narodnog muzeja. (Izvor: Zadarski list )




Vijesti

Etno dani Narodnog muzeja Zadar

Autor: Danijela Riger-Knez, 7. 6. 2017.

Tuna na kaljski, kukljiška gregada, sukošanski maneštrun, iški lopiž, banjski maneštrun sa sipom, paška pita s paškom skutom, benkovački prisnac, fritule i kroštule, tradicionalna su dalmatinska jela koja su naši učenici predstavili građanima i gostima na Narodnom trgu povodom održavanja Etno dana zadarskog Narodnog muzeja. (Izvor: Zadarski list )




   

  

Priloženi dokumenti:
godisnjak maturanata.png

Lista linkova je prazna
Virtualna šetnja školom
Tražilica
Kalendar
« Studeni 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
Prikazani događaji

Forum
Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Korisni linkovi
Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Hotelijersko turistička i ugostiteljska škola Zadar / Antuna Gustava Matoša 40, HR-23000 Zadar / ss-hotelijerskoturistickaiugostiteljska-zd.skole.hr / htus@htus.htnet.hr
preskoči na navigaciju