Otvoreno je regionalno natjecanje Gastro 2018
Autor: Danijela Riger-Knez, 15. 2. 2018.
Svečano je otvoreno natjecanje GASTRO 2018. kojemu je domaćin naša škola. 15. i 16. veljače najbolji učenici turističkih škola Južne Hrvatske pokazat će svoje vještine pred stručnim žirijem koji će ocjenjivati njihov rad u gastronomskim i hotelijersko-turističkim disciplinama. Natječu se učenici Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije pod stručnim vodstvom svojih metora. Iz medija: Zadarski list, Zd1 Antena Zadar
NATJECATELJSKE DISCIPLINE:
A. GASTRONOMSKE
1. Pripremanje menìja 2. Posluživanje menìja 3. Pripremanje hladnoga predjela na tanjuru 4. Pripremanje slatkog izloška na tanjuru 5. Pripremanje barskih mješavina
B. HOTELIJERSKO-TURISTIČKE
6. Poslovanje recepcije hotela 7. Poslovanje putničke agencije 8. Predstavljanje turističkog odredišta – destinacije
Otvoreno je regionalno natjecanje Gastro 2018
Autor: Danijela Riger-Knez, 15. 2. 2018.
Svečano je otvoreno natjecanje GASTRO 2018. kojemu je domaćin naša škola. 15. i 16. veljače najbolji učenici turističkih škola Južne Hrvatske pokazat će svoje vještine pred stručnim žirijem koji će ocjenjivati njihov rad u gastronomskim i hotelijersko-turističkim disciplinama. Natječu se učenici Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije pod stručnim vodstvom svojih metora. Iz medija: Zadarski list, Zd1 Antena Zadar
NATJECATELJSKE DISCIPLINE:
A. GASTRONOMSKE
1. Pripremanje menìja 2. Posluživanje menìja 3. Pripremanje hladnoga predjela na tanjuru 4. Pripremanje slatkog izloška na tanjuru 5. Pripremanje barskih mješavina
B. HOTELIJERSKO-TURISTIČKE
6. Poslovanje recepcije hotela 7. Poslovanje putničke agencije 8. Predstavljanje turističkog odredišta – destinacije
Otvoreno je regionalno natjecanje Gastro 2018
Autor: Danijela Riger-Knez, 15. 2. 2018.
Svečano je otvoreno natjecanje GASTRO 2018. kojemu je domaćin naša škola. 15. i 16. veljače najbolji učenici turističkih škola Južne Hrvatske pokazat će svoje vještine pred stručnim žirijem koji će ocjenjivati njihov rad u gastronomskim i hotelijersko-turističkim disciplinama. Natječu se učenici Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije pod stručnim vodstvom svojih metora. Iz medija: Zadarski list, Zd1 Antena Zadar
NATJECATELJSKE DISCIPLINE:
A. GASTRONOMSKE
1. Pripremanje menìja 2. Posluživanje menìja 3. Pripremanje hladnoga predjela na tanjuru 4. Pripremanje slatkog izloška na tanjuru 5. Pripremanje barskih mješavina
B. HOTELIJERSKO-TURISTIČKE
6. Poslovanje recepcije hotela 7. Poslovanje putničke agencije 8. Predstavljanje turističkog odredišta – destinacije
« Studeni 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
28 | 29 | 30 | 31 | 1 | 2 | 3 |
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 1 |
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |