Partnerski sastanak u Zadru u sklopu projekta Healthy food choices for a sustainable future
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 4. 2018.
Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu u Zadru prošli tjedan posjetili su predstavnici naših partnera u projektu. Posjet se odvijao u sklopu Erasmus+ projekta Healthy food choices for a sustainable future, kojeg financira Europska unija.
Partnerski sastanak u Zadru u sklopu projekta Healthy food choices for a sustainable future
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 4. 2018.
Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu u Zadru prošli tjedan posjetili su predstavnici naših partnera u projektu. Posjet se odvijao u sklopu Erasmus+ projekta Healthy food choices for a sustainable future, kojeg financira Europska unija.
Partnerski sastanak u Zadru u sklopu projekta Healthy food choices for a sustainable future
Autor: Danijela Riger-Knez, 9. 4. 2018.
Hotelijersko-turističku i ugostiteljsku školu u Zadru prošli tjedan posjetili su predstavnici naših partnera u projektu. Posjet se odvijao u sklopu Erasmus+ projekta Healthy food choices for a sustainable future, kojeg financira Europska unija.
« Travanj 2024 » | ||||||
Po | Ut | Sr | Če | Pe | Su | Ne |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 |
15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 |
29 | 30 | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 |
6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |